انواع استانداردهای ناودانی

From PublicStuff Knowledge Base
Jump to: navigation, search

آیا نبشی کشی همان وال پست است؟
وال پست یا نبشی کشی وال پست درواقع نام مصالحی می‌باشد که با آن روش نبشی کشی اجرا خواهد شد. نبشی ناودانی کشی حتی می‌تواند با پروفیل دیگری مانند کلاف، قوطی، ناودانی و موارد دیگر انجام شود، ولی باید در نظر گرفت که علت به کار بردن نام وال پست در نبشی کشی ساختمان این منظور خواهد بود که این دو واژه را ممکن است جای یکدیگر به‌کاربرده شود. به زبانی ساده‌تری که می‌توان بیان کرد که متعارف‌ترین روش کارگذاری وال پست مورداستفاده قرار خواهد گرفت از نبشی کشی ساختمان استفاده می‌شود. حتی ممکن است در نبشی کشی ساختمان از پروفیل هایی مثل سپری نیز استفاده شود. اگر تفاوت این دو را نمی دانید بد نیست مطلب تفاوت نبشی و سپری را نیز مطالعه کنید.

ورق‌های سیاه تولید شده در فولاد کاویان اهواز، انواع مختلفی دارند و در ابعاد گوناگونی تولید می‌شوند. ضخامت‌های آنها معمولاً از ۸ تا ۴۰ میلیمتر می‌باشد و ابعاد آنها ۶۰۰۰×۱۲۵۰ و ۶۰۰۰×۱۵۰۰ است. محصولات این کارخانه مطابق با استاندارد EN10163 ساخته می‌شوند و تست‌های مختلفی بر روی آنها انجام می‌شود تا کیفیت آنها ارزیابی شود.

esfahanahan.com2. نحوه نبشی کشی در سازه‌های فولادی
نبشی کشی در ساختمان‌های فولادی، به نسبت آسان‌تر از نبشی کشی دیوارهای بتنی است. با توجه به این‌که در ساختمان‌های با اسکلت تیرآهن، صفحه‌های ستون از قبل در سازه قرار دارند، نیازی به اضافه کردن بخشی به عنوان پلیت وجود ندارد. در این حالت شما می‌توانید با اتصال نبشی‌های عمودی به تیرهای افقی بالا و پایین و ستون‌ها، عمل نبشی کشی را انجام دهید. برای متصل کردن نبشی به تیر و ستون، می‌توانید به جای جوشکاری، از تفنگ میخکوب یا تسمه فولاد استفاده کنید. نبشی کشی در هر سازه ای که انجام شود بهتر است از بهترین نوع نبشی استفاده شود. بسیاری از کارخانه های تولید کننده نبشی در کشورمان به تولید نبشی مشغولند و این محصول را با کیفیت های مختلفی تولید می کنند.

میلگرد اروپایی
میلگرد فولاد پُر کربن
میلگرد پوشش اپوکسی
میلگرد گالوانیزه
میلگرد فولادی ضد زنگ
میلگرد فیبر تقویت‌شده پلیمری تقسیم کرد. با این حال، متداول‌ترین دسته‌بندی از این محصولات در کشور ایران بر اساس استاندارد روسی انجام شده و انواع میلگرد از نظر شکل ظاهری به ۴ نوع A1، A2، A3 و A4 تقسیم می‌کنند.
میلگرد A1
این نوع که به آن میلگرد ساده یا داکتیل هم گفته می‌شود، هیچ‌گونه آج یا برجستگی در سطح خود ندارد. نوع A1 عموماً در اندازه‌های ۶ الی ۲۰ میلی‌متری تولید و عرضه می‌شود. از سوی دیگر، کمترین میزان کربن را دارد که این منجر به انعطاف‌پذیری بالا و قابلیت شکل‌پذیری و جوش‌پذیری بالای آن‌ می‌شود که ناودانی آن را تبدیل به گزینه مناسبی برای آهنگری و جوشکاری می‌کند. میگلرد A1 یا همان ساده را شاید بتوان یکی از پرکاربردترین گریدهای این محصول فولادی دانست. برای شناخت بیشتر این نوع میلگرد می‌توانید مقاله‌ی ویژگی‌ میلگرد ساده را در پیوان مطالعه کنید.

1. انواع نبشی کشی از نظر چینش
شکل ظاهری و نوع چینش نبشی‌ها با هم متفاوت است. نبشی‌ها را می‌توان به‌صورت عمودی و افقی در ساختمان‌ها مورداستفاده قرار داد. از نبشی به‌صورت عمودی بیشتر در بخش‌هایی استفاده می‌شود که فاصله دهانه‌ها از هم زیاد است و لازم است که این دهانه‌ها پر شود. نیاز به استحکام بالایی دارد و انتظار می‌رود که ساختمان مقاومت خود را در حالت ارتعاش از دست ندهد. نبشی‌ها را پایین به ستون‌ها و یا تیرآهن‌های کف ساختمان و از بالا به تیرها و ستون‌های سقف جوش خواهند داد. اما در نبشی کشی به‌صورت افقی بیش‌تر در جاهایی استفاده می‌گردد که فاصله دهانه‌ها خیلی فاحش نیست.

Personal tools
Namespaces

Variants
Actions
Navigation
Toolbox